• PROIZVODNJA DUŠEKA OD PU PENE
    FABRIKA DUŠEKA - HANEZ
    CONTINUE

STANDARD

DUŠEK - STANDARD

DUŠEK STANDARD izrađen je od PU pene. Odlikuje ga to što ne sadrži metalne elemente pa je pogodan za sve vrste smeštaja. Zbog male težine, ovaj madrac je lak za manipulisanje. Blok PU pene standardne gustine 25 kg/m3. Navlaka od materijala kombinovanog sastava proštepano koflinom i retexom.

KING

DUŠEK - KING

Dušek King je madrac srednje klase iz grupe ma- draca sa PU penom. U odnosu na model Standard urađen je od PU pene veće gustine, nosivosti i udobnosti. PU blok gustine 30 kg/m3 debljine 14 cm. Navlaka od materijala kombinovanog sastava, proštepana koflinom i retexom.

PREMIER

DUŠEK - PREMIER

Kombinacijom PU pene i latex-a dali smo ovom dušeku posebnu udobnost. PU 30 kg/m3 pena čini osnovu jezgra madraca, koja je sa obe strane obogaćena latexom debljine 3 cm. Na ovaj način se postiže dobra nosivost madraca. Slojevi latexa doprinose udobnosti. Dušek je pozicioniran kao ulazni model u visokoj klasi madraca. Sastav: PU pena, blok debljine 12 cm 30 kg/m3. Latex ploče debljine 3 cm sa obje strane. Zaštitno fiksirano platno. Navlaka je izrađena od veoma guste i mekane tkanine koja ima antialergijska i antibakterijska svojstva. Tkanina je prozračna i čuva toplinu. Veoma je mekana i prijatna za telo. Obogaćena je koflinom i retexom. Zadovoljava Öko-Tex standarde. Navlaka je skidajuća.

RELAX

DUŠEK - RELAX

Premium DUŠEK je kombinovanog je sastava HR i PU pena različite tvrdoće i gustine sunđera. HR pena je gustine 40 kg/m3 debljine 6 cm (sa jedne strane), PU pena je gustine 25 kg/m3, debljine 10 cm (sa druge strane). Sastav Blok HR pene gustine 42 kg/m3, debljine 6 cm. Blok PU pene 25 kg/m3, debljine 10 cm sa druge strane. Zaštitno fiksirano platno, oblaže i štiti kompletno jezgro i omogućava lakše navlačenje i skidanje navlake. Navlaka ima antialergijska i antibakterijska svojstva. Tkanina je prozračna i čuva toplinu. Obogaćena je koflinom i retexom. Zadovoljava Öko-Tex standarda. Navlaka se može skidati po potrebi.

MEMORY SAN

DUŠEK - MEMORY SAN

Zbog visoko kvalitetnog bonell jezgra sa velikim brojem opruga i korišćenja najkvalitetnijih materijala, ovaj madrac odlikuju izvanredna ortopedska svojstva. Sastav: žičano opružno Bonell jezgro visokog indeksa nosivosti sa čeličnim okvirom. Tvrdi pamučni filc 1000 gr/m2. Po 3 cm PU pene povećane gustine 30 kg/m3. Antialergijska navlaka. Öko - Tex standard. Bočne stranice ojačane blokovima PU pene debljine 5 cm. Ugrađeni su i prozračni ventili sa obe strane.

Copyright © FABRIKA HANEZ 2017 & STUDIO TEŠIĆ