• proizvodnja memory duseka
    PROIZVODNJA MEMORY I LATEX DUŠEKA
    FABRIKA DUŠEKA - HANEZ
    CONTINUE

LATEX

DUŠEK - LATEX

LATEX DUŠEK u svojoj osnovi ima sedmozonsko latex jezgro, sa zonama različite elastičnosti koje prate i prilagođavaju se zonama vašeg tela. Veoma je otporan na grinje, trajan je i dobar je toplotni provodnik. Latex je elastičan, prilagodljiv, prozračan, antistatički i antibakterijski. Jedan od naj kvalitetnijih i najudobnijih madraca iz naše ponude. Sastav 7-zonsko latex jezgro 60 kg/m3. Zaštitno platno je fiksirano, oblaže i štiti kompletno jezgro i omogućava lakše navlačenje i skidanje navlake. Tkanina navlake je sa antialergijskim i antibakterijskim svojstvima, obogaćena je koflinom i retexom. Sva su ova svojstva permanentna i ne uništavaju se održavanjem navlake. Tkanina je Öko-Tex standarda. Navlaka se skida po potrebi.

DEČIJI DUŠEK

DUŠEK - DEČIJI

Za decu kažu da su ljudi u malom. Tako je i sa dečijim dušekom sve je isto kao kod dušeka velikih dimenzija. Kod dečijih dušeka presvlaka je takođe sa antialergijskim i antibakterijskim svojstvima, obogaćena je koflinom i retexom.

NADDUŠEK

MEMORY - NADDUŠEK

Memory naddušek Samo ime određuje njegovu namenu. Služi za čuvanje i lakše održavanje madraca kao i za poboljšanje spavanja i udobnosti. Lice pamuk, poliester, frotir i dr. u varijanti jednobojni, šareni sa 4 ugrađena pričvršćivača koji su ugrađeni na uglovima nadmadraca. Proizvodi se u svim dimenzijama prema dimenzijma dušeka. Punjenje - poliester vatelin ili vuna.

Veoma dobra podloga za telo

Pravilno raspoređena težina po površini madraca

Smanjuje trvrdoću dušeka i štiti madrac od habanja

Poboljšava kvalitet spavanja

FOTELJA

DUŠEK - FOTELJA

EXKLUSIV se karakteriše sa visokim indeksom nosivosti pogodan je za osobe sa većom telesnom težinom. Zbog visoko kvalitetnog bonell jezgra sa velikim brojem opruga i korišćenja najkvalitetnijih materijala, ovaj madrac odlikuju izvanredna ortopedska svojstva. Sastav: žičano opružno Bonell jezgro visokog indeksa nosivosti sa čeličnim okvirom. Tvrdi pamučni filc 1000 gr/m2. Po 3 cm PU pene povećane gustine 30 kg/m3. Antialergijska navlaka. Öko - Tex standard. Bočne stranice ojačane blokovima PU pene debljine 5 cm. Ugrađeni su i prozračni ventili sa obe strane.

Copyright © FABRIKA HANEZ 2017 & STUDIO TEŠIĆ